joi, 1 septembrie 2011

Post (abtinere) de gandire negativa de 21 zile

Biserica SOS Ploiesti a intrat astazi 1 Septembrie 2011 intr-un post(abtinere) de gandire negativa.


Crestinul este intr-un razboi spiritual total. Fortele intunericului vor sa anuleze din viata crestinului biruintele castigate de Domnul Isus la cruce. Strategia folosita de Satan este frica. Aceasta incepe la nivelul mintii si se manifesta prin teama, ingrijorare, necredinta si agitatie. Odata ce frica isi face “cuib” in mintea crestinului, satan are terenul pregatit pentru a opera distrugerea, pas cu pas, a vietii spirituale: “Hotul nu vine decat sa fure, sa junghie si sa prapadeasca” Ioan 10:10

De aceea in acest post ne disciplinam sa credem si sa aplicam Cuvantul lui Dumnezeu. Alegem sa gandim ceea ce Dumnezeu doreste sa gandim, sa credem ceea ce Dumnezeu doreste sa credem si vorbim ceea ce El doreste sa vorbim.

Cuvantul lui Dumnezeu este Duh si Viata. De aceea vom proclama promisiuni din Biblie care ne ajuta sa intram in realitatile spirituale enuntate de Scriptura. Nu ne mai plangem de mila, nu mai credem minciunile diavolului referitoare la noi si la situatia prin care trecem, ci alegem sa credem ca Dumnezeu ne-a facut “mai mult decat biruitori, prin Acela care ne-a iubit.”

Dumnezeu nu ne-a sortit esecului, ci biruintei. Domnul Isus a venit sa restaureze in om ceea ce Satan a furat. “Hotul nu vine decît sa fure, sa junghie si sa prapadeasca. Eu am venit ca oile sa aiba viata, si s-o aiba din belsug.” Ioan 10:10

Acest post va ajuta pe crestini sa experimenteze, prin credinta, biruinte in toate zonele vietii lor si sa constientizeze importanta unei atitudini incredere totala in Dumnezeu in orice moment al vietii lor.

Multumim lui Dumnezeu pentru privilegiul de primi o viata deplina datorita jertfei Domnului Isus Cristos!

"Dar cei ce se încred în Domnul îsi înoiesc puterea, ei sboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla, si nu ostenesc."

Pastor Marian Nastase, Biserica SOS Ploiesti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu